Thursday, July 29, 2010

Balik Kampung....

Indahnya kampungku


N3 cinonet lagi merapu ... saje je nak layan feel balik kampung. Masa kecik2 dulu rasa bosan amat duduk kat kampung. Sekarang ni bila nak balik kampung rasa cam best sangat, cam dapat bercuti kat obersi...Oh kampungku tunggulah kepulanganku ini...hehehhe....cam over je kan... Actually bukan  jauh sangat pun KL ke PS tu, dalam 3 jam dah sampai tapi itulah masing2 dah ada komitment dan family sendiri so setahun dapat 3-4 kali balik kampung pun bersyukur gak la. Ada gak rumah pusaka jiran Mummmy yang akhirnye menyembah ke bumi cam tu je sebab tak dijenguk dan dijaga langsung oleh anak cucu lepas emak bapak masing2 meninggal...sayang kan...

6 comments:

  1. YE..YE....KAMPUNG KU MEMANG CANTIK.....

    ReplyDelete
  2. kampung ku jugakkk....eeehhhhhh...kampong kita sama kan...kita dari perut ibu yang sama..hehe..merepek plak akak..

    ReplyDelete
  3. lagi cantik kalau pokok sawit tu dah berganti dengan pokok gaharu dan karas... heheh

    ReplyDelete
  4. sudah gaharu cendana pula, beli ikan cencaru x makan pula

    ReplyDelete
  5. Ya kampungku juga..walaupun jarang ku kunjungi namun ia tetap dihatiku,sapertimana mana kalian sume dihatiku... betul kata mummy gee kita punya komitment dan family masing2... PENCAPAIAN DIUTAMAKAN, FAMILY DIDAHULUKAN...[hidup mesti bahagia]... hahaha....

    ReplyDelete