Thursday, November 12, 2009

Jakarta Trip

Daddy g Jakarta petang semalam sampai hari Ahad. Nampak gaya beraya sakan ler anak2 Mummy ni bila Daddy tak ada. Dan pitching Mummy sure akan lari sekali lagi dek penangan menjerit jer kat bebudak. Flight daddy dr KLIA kul 4.30pm, Mummy tak sempat nak g hantr so Daddy ambik cab jer. Lepas maghrib semalam Daddy call.

Mana nak bawak budak2 weekend ni ek. Nak tengok wayang pun rasanya cam tak der movie best untuk budak2 je. Ada tak de bawak dia org g swimming kat Nilai Spring jer kut atau main layang2 kat Tasik Cempaka. Harap2 tak hujan le weekend ni, klu tak cancel semua plan dan fbooking ngan internet jer la over the weekeend...hihihihi

2 comments:

  1. x tau nak g mana datang ler umah aku tidor sini dgn anak2 sesekali

    ReplyDelete
  2. x pun jom join aku mandi berrekreasi kat Agrotek

    ReplyDelete