Monday, November 30, 2009

Hari untuk kerja.....

30/11/2009 (Monday) - Hari ni turn Mummy gi office dan turn daddy jadi 'suri rumahtangga' dan jaga anak2. Nampaknye sampai bibik balik Mummy dan Daddy akan bergilir kerja dan jaga anak2. The whole week of last week kan Mummy dah cuti so hari ni memang kena masuk office. Memang boleh tumpangkan anak2 kat rumah kakak2 Mummy tapi masalah dengan si bungsu Dafiy. Dia ni tak nak dengan orang lain.

Untuk daddy dan anak2 pagi ni Mummy dah siapkan nasi goreng. Selain tu Mummy gorengkan juga pau kelapa dan karipap. Nasi untuk tengahari pun Mummy dah tanakkan.

Hujung minggu lepas dapat tau ada satu purchase order dr salah satu IPTA kat KL ni masuk. Hari ni officemate Mummy g collect Local Order. So Mummy kena siapkan all document untuk buat BG or Performance Bond. Alhamdulillah hujung2 tahun ni ada lagi project masuk.

1 comment:

  1. susah gak bibik tak de ya, kalau nak suruh aku jagakan bdk2 no hal punya, tapi sidafi lak tak nak ngan org . tk pe la gilir cuti ngan wan

    ReplyDelete