Monday, November 16, 2009

Tak boleh tahan ...

Tengah layan FB malam hujan2 ni tetiba perut cam krug krak krug krak jer.... mintak diisi... ya ker perut yang krug krak bunyi??? Ntah ler rasanya perut tak der lah lapar tapi mungkin psikologi jer kut lapar hihih.. tapi tak pe la Mummy layan jer... so tengok kat dapor apa nak ngap malam2 ni... baki kuih raya ada lagi dalam balang... emm malas ler dan tak berselera pulak, kek daddy beli dari jakarta pun ada gak tapi tak terliur pulak. Check pulak dalam peti sejuk lah...... wow! (10x) ada lagi rupanya bendalah ni dalam peti sejuk Mummy, tak berbuka lagi pun...hihih Almondy Cake beli kat Ikea, rasanya ada lama Mummy beli. Lupa le nak makan.... so apa lagi amik le sepotong. Korang nak tau kek ni tersangat lah sedapnye, full of almond ngan daim... suap2 kecik2 jer makan, klu suap besar2 mau sebuku tu habis Mummy ngap... klu Mummy gi Ikea mmg tak pernah miss beli. Sebab kat situ jer jual tempat lain tak ada lagi... hancus ler diet seharian hari ni....hihihi

Almondy yang tersangatlah sedapnye!!!

No comments:

Post a Comment