Friday, November 13, 2009

shop....shop

Lunch hour td Mummy gi Mines Shopping Mall. Plan asal setakat nak gi RHB bayar EPF dan gi Challanger IT gi beli printer catridge. Emmmm tapi tu lah dalam turun naik escalator tu mata melilau jer tengok kedai2 kat situ. Dah namanye pompuan, klau dah nampak tulisan SALE 50% , 70% sure terus nak jenguk kedai tu (tak der pulak yang SALE 100%)...nak jenguk dan tengok jer lah.... pas tu belek2 pulak dah belek2 gatal lak nak mencuba, rasanya cam ada saiz yang sepadang dan akhirnya episod menipiskan purse yang dah sedia nipis lah....hihiih

Dua helai blouse untuk g kerja warna hitam ngan pink pekat. Kain dia soft sangat, ala2 silk sikit ler...

Dua helai blouse utk santai2, merah pink dan biru. Kain dia jarang tapi dia dah letak lining so tak yah pakai inner lagi ler.

No comments:

Post a Comment