Monday, June 6, 2011

Balik Kampung Pra-Raya - Part IV

Wah sudah part iv....

Rasa sekejap je kat kampung dah nak balik ke rumah masing2. Kak Long & family balik ke Kota Tinggi sebelah pagi lepas tu Ain & Ariel. Sebelah petang famili Som gerak balik ke JB pulak. Selalunya Mummy dengan Som orang terakhir meninggalkan kampung tapi kali ni Kak Mah dan Mama Janet tidur satu malam lagi kat kg.

Mummy bertolak balik ke KL dalam pukul 4pm. Konvoi sekali dengan Mama Miraki dan anak saudara Mummy si Iwan. Kira adegan air mata gak le masa nak balik tu... kesian pulak tengok si bibik menangis sedih lepas bersalam2 dengan adik-beradik Mummy.

Baby montel yang tengah melalak ni cucu saudara Mummy... apasal menangis ni bby


Mama Miraki & Bibik Mummy


Untung sungguh dapat majikan sebaik Mummy...hehhe.... ni kes picit lift naik sendiri....hahahah


Asyik2 muka dia je


Bibik2 yang akan terpisah...


Bibik & Amir


Mummy & roomate


Wajahmu di mana-mana




Bye2 kampung... dekat2 nak raya nanti Mummy balik lagi... insyallah

Dari kampung kami tak terus balik ke rumah masing2 pun... ada destinasi persinggahan lagi....heheheh... tunggu ye sambungan nye

No comments:

Post a Comment