Thursday, June 16, 2011

Punch card ... oooo cepat...

Mood untuk kerja merudum jatuh, nasib baik tak ada kerja urgent...huhu. Cepat je masa berlalu, esok dah Jumaat dan lepas tu 2 hari cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Yahoooooooooooo. Nama jer cuti tapi bagi Mummy dan ibu2 yang bekerja ni hari Sabtu dan Ahad tu cuma cuti dari pergi ke office je, bukan cuti dari buat kerja. Dah panjang dah list apa nak buat Sabtu dan Ahad ni....redha je la ... heheh

6 comments:

  1. Aku keja 7 hari seminggu, tak de punch card, tapi cepat selalu....hehehe....
    Bab keja2 tak yah wat list dah hafal dalam kepala semuanya....powerrrr.....

    ReplyDelete
  2. ko ikut cara som je..goreng ikan, kuah 3 rasa beli.celur sayur2, kuah pecal beli,hihihi.jgn marah som

    ReplyDelete
  3. Aku wt keja umah main tngkap muat je.........mne yg brknan wt dulu, x brknan tingal, esok leh smbung, umah sndiri x de sapa nk monitor kerja x de sapa nk potong gaji

    ReplyDelete
  4. mama janet nie kang ada yang nak kena simbah kuah 3 rasa nie...haha

    ReplyDelete
  5. Simbah som jngan x simbah....tp simbah kt pinggan la.....

    ReplyDelete
  6. kuah 3 rasa tu ada x yang jual dah dibekukan..ehehhe ingat nak beli lah.....lagi satu Mama janet...masak nasi lauk beli...hehehe...buat teh tarik..goreng pisang beli...hehehehe

    ReplyDelete