Wednesday, June 22, 2011

Saya dah kerja la...

Hari ni Mummy bawak si kecil Dafiy ikut Mummy ke office. Dah 2-3 hari ni bila Mummy nak pergi kerja asyik menanggis2 nak ikut je, kebetulan hari ni rasanya tak banyak kerja so Mummy bawak la dia. Excited dia nak pegi kerja.

Ok Dafiy nak pergi kerja dah...oklah ni praktis bangun awal sebab awal bulan depan Dafiy dah nak ikut kakak Dania sekolah

Bye2 Daddy


Assistant Mummy untuk hari ni,... hehehe... assistant ke pengacau yer???

Singgah dulu 7-11 beli kereta untuk Dafiy.... makcik kayoooo sekali beli kereta 6 biji tu.... hehee RM7.90 je....

Mummy buat kerja dia pun buat kerja dengan kereta2 baru dia tu

En Dafiy tolong sign agreement tu yer....Wah sibuk dah mengalahkan CEO tu...

Lunch hour layan ping pong pulak


Sudah kebosanan

Pukul 4.06 pm baru lah hero Malaya ni kepenatan dan zzzz lepas dapat sebotol susu

4 comments:

  1. Best gak g keja bawak anak ye, tak la boring duk kat opis...

    ReplyDelete
  2. Aku lah boss, akulah kuli, aku lah pemilik companya ni boleh ler bwak anak ke office!

    ReplyDelete
  3. rasanya tak perlu ada bibik dah tu....gi sekolah jer

    ReplyDelete
  4. Mama Miraki - hari ni Dafiy dah masuk SmartReader... tapi kira trial la. Minggudepan baru official... rasanya dia tak menanggis kut sebab tiap pagi dia sibuk cari beg nak ikut kakak Dania gi sekolah....

    Kak Kay - sesekali bawak bolehla, kalau hari2 bawak mana boleh...terganggu tugasanku...heheh

    ReplyDelete