Friday, June 3, 2011

Mummy Gee - Mega Utusan 03/06/2011

Sedikit ceritan tentang hobi Mummy ada di akhbar Utusan Malaysia hari ni.. Nak baca klik di sini







Tapi ada sedikit ralat dalam artikel tersebut, Mummy bukan pengarah di syarikat jualan e-halal2u.com ye. dan blog mummy bukan hobbymummy.blogspot.com ye tapi hobimummy.blogspot.com

8 comments:

  1. hehe...ngko beli wartawan kea apa nie..smpi rencana cam nie leh keluar...jeles akak nie..hehe.

    ReplyDelete
  2. Memang sah Mummy Gee ni jutawan.
    Tahniah.
    Sayang sekali mereka letak nama blog yg salah,
    kalau tak ...sure jadi jutawan blog

    ReplyDelete
  3. Ish2..nape salah tulis..kalau tak dah masyuk...hi3
    Anyway...salam pkenalan mummy Gee :)

    ReplyDelete
  4. akak wartawan tu bestpren dia...hehehhehe.....

    ReplyDelete
  5. Ini yg kawan seli cover tu ke kak...yg dari kosmo utk e-halal blm lg kan...

    ReplyDelete
  6. oh..ini cetanya yang mummy gee suruh aku beli akhbar utusan, masa tu aku kat klntn. petang tu aku ajak hubby gi Kuala Krai nak beli utusan le, satu kuala krai aku cari utusan tak de, yang ada harakah,Keadilan,sinar,akhbar yg seumur hidup aku tak pernah beli.
    dapat baca kat blog ni pun ok la...tahniah mummy Gee...

    ReplyDelete
  7. caya lah cik geee....nnti harap2...mummy gee choc dpt perhatian oleh akhbar....

    ReplyDelete
  8. Alida - yup ni yang kawan seli cover, utk kosmo to dengan Mr K... tak tau bila pulak

    CT - TQ dtg visit

    MSom - yer saya seorang jutawan...heheh...in rupiah la

    KKay - org beli paper awal pagi awak beli papar dah petang dah sold out la...heheh

    ReplyDelete