Friday, June 24, 2011

Dafiy oh Dafiy

Semalam Daddy dah daftar masuk Dafiy @ SmartReader. Actually tujuan Daddy ke SmartReader sebab nak ambik report card untuk Dania dan dia bawak Dafiy sekali. Sampai sana sibuk si Dafiy kata nak sekolah sama kakak Dania, so Daddy daftar terus.

Hari ni kul 6.30am dia dah terbangun sendiri, mungkin excited sebab nak pegi sekolah kut. Alahai  anak Mummy... cepat jer Dafiy dah besar yer.

Jom la layan aksi Dafiy sebelum gi sekolah pagi ni. Si Daddy yang excited ambik gambar Dafiy ni...heheh


Bersemangat nak gi sekolah... kul 6.30am dia dah bangun.





Muka yang sangat2 ceria




Hish..anak dara Mummy ni... elok2 sikit duduk


Mana ni bas sekolah tak sampai2? Dafiy dah penat tunggu ni.


Minum dulu la... Dafiy dah penat tunggu ni.


Kakak Dania tolong jaga adik tau.


Semalam baru dapat baju sekolah jer 2 helai, seluar tak dapat lagi sebab x ada saiz kecik. Oklah tu pakai seluar Ben-10....heheh


Mummy jangan la dokong Dafiy... Dafiy dah besar la, dah sekolah pun.
Dalam van duduk elok2 tau!


Seronoknya dia....

1 comment:

  1. senang la gee sume dah sekolah, tak yah le amik bibik, balik sekolah terus ke nursey...

    ReplyDelete