Tuesday, June 21, 2011

Baby Tua

Kalau nak tau camana rupa baby tua, tengok pic kat bawah ni...

Si Danish layan FB sambil layan sebotol susu.... sekarang ni dia start mengada2 semula, nak minum susu dalam botol... kalau Mummy tak buatkan dia akan buat sendiri... nampak gaya Mummy kena bela lembu kat belakang rumah la... mana boleh tahan, sekarang ni  pun sebulan susu anak2 dah 15kg. Lepas Mummmy ambik gambar dia malam tadi Mummy kata nak letak kat FB dan nak tag kawan2 dan cikgu dia biar dia malu, lepas tu dia merajuk, diletaknya botol tu, tapi bila nak tidur tu Mummy tengok dia hisap botol tu semula... Danish....Danish...

2 comments:

  1. ok lea..kalau dia nak men*T*k..lagi susah ko.hehe

    ReplyDelete
  2. mabok gaknya Adam ni.dh beso2 menyusu.gaknya tu petanda nak dpt adik lg kot

    ReplyDelete