Monday, February 1, 2010

Wedding Ariff & Myza - Final Part

Bosan tahap cipan gak ni...time2 cuti dan nak upload gambar2 dari camera, cari cable camera tak jumpa la pulak. May be tertinggal kat opis kut, so Mummy transfer jer apa yg ada dalam handphone je dulu...esok2 Mummy gambar2 lain yer.. Amik gambar guna hphone ni pun sbb bateri camera dah kong...gambar2 ni lepas majlis makan beradab....


 
Selamat Pengantin Baru Ariff & Myza

 
Makcik dan Mak pengantin tumpana posing... sorry ye pengantin klu terlindung...hehe

  
Asyik2 gambar Mummy je kan...jangan le jeles...

 
La gambar dia lagi.... gila glamour betul le pompuan sorang ni...

 
Selamat kepada pengantin lama....hihih...rasanya pengantin baru pun tak posing cam kita orang ni...hahaha....tak pe la mngimbas kenangan silam ni...

 
Sukanya Dafiy.....

 
Kiri - Apa yang penting? Kerjasama...tengok tu Mama Miraki ngan hubby sibuk bungkus berkat. Tolong bungkus berkat special satu untuk Mummy ye...
Kanan - Oklah ngkorang tak nak tolong, Mummy bungkus sendiri la...

 
Mummy dan Kak Noor, Mama Shasha dan Kak Tanty sempat meronda ke 'Mini Kelantan' hari sebelum kenduri.

 
Dah penat ronda2 ngeteh la dulu....

7 comments:

  1. Gee... masuklah gambar yang ada gambar aku... kat kamera kau langsung tak ada gambar aku...

    ReplyDelete
  2. yin, aku ingat bukannya gee tak nak masukan tapi tak muat kot sebab ko b***r . jangan saman aku tau, aku tak cakap ko gemuk pun.....

    ReplyDelete
  3. mne gambar org yg tukang cuci pingan ni

    ReplyDelete
  4. sabar2.... nanti gambar ngkorang semua den masukkan yer... masalah sekarang ni cable camera hilang tak tau kat mana, ingat tinggal kat opis tp tak de pun... nanti le mlm ni klu rajin pi beli cable baru.....

    ReplyDelete
  5. Guna cable TNB atau TM tak leh kerrrr....? Tak pun cable car kerr... tak leh gak... dulu boleh kan? Agaknya sekarang sudah tukar la itu... citttt itu pun dia orang mau tukar jugak ka?

    ReplyDelete
  6. sekarang mana ada cable-cable lagi..semua dah potong....

    ReplyDelete