Wednesday, February 17, 2010

Dania & Dafiy

17/2/2010 Pagi ni seblum gi opis sempat snap2 gambar Dania & Dafiy...

 
Alamak macamana berat Dafiy boleh naik ni??!!! Dah penat Dafiy diet....ahhhhhh tension betullah!!! Tiap pagi lepas bibik siapkan dia mesti Dafiy akan timbang berat dia , sambil mulut dia bising cakap 'kilo kilo' dia suruh kita tengok la berapa berat dia tu...hheh. Tiap2 pagi time abang2 dan kakak dia sibuk bersiap nak ke sekolah dia akan turut sibuk sama. Mintak pakaikan stokin dan kasut sama...lepas tu cam biasalah Mummy or Daddy kena bawak dia pusing2 sekejap....

 
Dania dah siap nak g sekolah... so sementara tunggu bas sampai layan games dan lagu dulu la....

 
Dafiy - 'Tin..tin..pon...pon...Mummy cepatlah nanti lambat nak gi opis'. Hari ni Dafiy hantar Mummy gi opis yer!!!

 
Ok dah sampai Mummy...silakan keluar...

 
Waaaaaaaaa nak ikut Mummy gi opis! Tengok le dia buat muka sedih. Yang mulut moncong tu dia buat flying kiss kat Mumy la...bye Dafiy...tunggu Mummy balik petang ni yer!

4 comments:

  1. abah daffy taknak kiss mummy kah,

    salamm,

    ReplyDelete
  2. tunbegia - bukan setakat kiss jer hugs dan lain2 pun dapat .... hahaha

    ReplyDelete
  3. Ala comey nya dafiy...
    dh besar dia ye

    ReplyDelete
  4. Ida - Dafiy jer ke yg comel...Mummy dia? Comot? Hihih

    ReplyDelete