Friday, February 19, 2010

Dia datang lagi ...



19/2/2010 (Jumaat) - Wah! Dah Jumat rupanya hari ni yer. Cepat betul masa berlalu. So esok weekend datang lagi. Bagi orang bekerja cam Mummy ni memang weekend hari yang sentiasa ditunggu. Dah siap ni list untuk xtxt esok. Tu la nama jer weekend hari tak bekerja tapi sebenarnya hari untuk x buat kerja opis jer (selalu buat keja opis gak....) kerja2 lain banyak yang nak kena buat ni... tunggu la nanti next n3 apa xtvt Mummy weekend ni....

6 comments:

  1. Kalau setakat n3 macam tu baik tak payah...

    ReplyDelete
  2. tapi ada gak orang baca n3 tu .... hahahah

    ReplyDelete
  3. ok apa....ada gambar pensil dan kertas kan...hehehhehe...

    ReplyDelete
  4. aku dah tau next n3 ko, mesti bab wat coklat, kek dan yang sewaktu dgnnya. pas tu g spa urut2 badan, facial betul tak....

    ReplyDelete
  5. Not "To Do" but "Tido...r".( tidur )

    ReplyDelete
  6. Gaduh adik beradik ya...tu belum duduk dekat lagi tu!

    ReplyDelete