Thursday, February 4, 2010

Iklan Tak Berbayar

Saja je nak promo makanan negeri Johor... Untuk makluman semua, tuan punya blog ni tak de share ngan company ni dan tak de kaitan apa2 dengan Pak Ngah yer ....

p/s Nnt klu kita nak buat kenduri kat kampung tak yah la penat2 masak, kita order kat Pak Ngah jer yer....


2 comments:

  1. Mummy Gee boleh tak seperatekan package tu satu persatu kecil sangat susah nak baca dah 2-3 orang tepon ni nak alamat n menu2nya

    ReplyDelete
  2. nak original kena mintak ngan orang yang forward email nie la...akak gak...

    ReplyDelete