Thursday, February 4, 2010

Pantang nampak...mesti nak!!!

Semalam nampak n3 kat blog Miss Mirror pasal meehoon sup kering ala2 mehoon goreng spore yang putih tu, tetiba cam ngidam la pulak nak makan. So malam ni Mummy masak ler, tapi Mummy buat versi yang kering jer sbb Daddy kureng sikit klu yang berkuah2 tu...

Meehoon dan aksesori lain tengah bergaduh dalam kuali.... anak2 Mummy memang suka tauhu so kalau goreng mee ke meehoon mesti letak tauhu ni banyak...

Ok dah siap masuk mangkuk hidang.... Eh apasal dalam gambar warna dia tak putih ni??? Sabotaj betul la camera ni...


Haa.. bila close-up baru nampak warna putih! Jemputlah makan jangan malu2 yer...

No comments:

Post a Comment