Thursday, February 4, 2010

Banjir Kilat

4/2/2010 (Khamis) - Banjir kilat depan sekolah anak2. Hujan memang lebat petang ni. Nasib baik la Mummy sampai betul2 dia org baru keluar, klu Mummy sampai lewat sure ada yang ambik peluang main air banjir.

Masing2 tengok je dulu air banjir...lepas tu...

Alamak baru jer nak main banjir, Mummy dah sampai la pulak...kacau la Mummy ni...

Dalam gak air ni...

Tengok ni saja jer bebudak ni redah air banjir..actually dia org boleh jalan jauh sikit utk naik bas tanpa perlu lalu kat air banjir tu...

6 comments:

  1. sungguh kasihan hujan sudah berhenti tapi masih banjir, masalah sistem perparitan agaknya,

    salamm,

    ReplyDelete
  2. Banjir...? Lama rasanya tak main air banjir... Dulu masa kecik2 kat kampung selalu banjir.. Budak2 sukalah tapi org tua susah hati kerana hilang mata pencariannya... Yalahkan kerja noreh.. Kelapa sawit mana ada lge masa tu..

    ReplyDelete
  3. kenapa di namakan banjir kilat ya, aku tengok airnya tak berkilat berlumpur ada la.apa2 pun depan rumah aku semalam pun banjir gak, tapi aku suka lak tengok, dapat main2 air sikit walau pun berpayung, best....

    ReplyDelete
  4. banjir? terimbau kenangan silam... :(

    ReplyDelete
  5. SAM73 teringat main getek ker...???

    ReplyDelete
  6. tak...terkenang arwah ayah naik sampan melawat I di pusat pemindahan sekolah... :(

    ReplyDelete