Tuesday, July 26, 2011

Happy Birthday Buat Ex-Tunang!

27 Julai 2011 (Tuesday) - Happy birthday untuk ex-tunang Mummy yang tersayang... buang tabiat ke apa Mummy ni nak ingat2 bday ex-tunang, dah ex tu biar je la buat apa nak ingat2 lagi...ye tak? hehehhe. Apalah uols ni mana boleh lupa ex-tunang yang ni sebab status ex-tunang tu dah bertukar status menjadi hubby Mummy sejak 1998...heheh. Semoga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki yang halal, diberikan kesihatan yang baik dan terus menjadi suami dan daddy yang baik kepada kami semua.

Kakak Mummy si YB Bukit Mutiara pun celebrate bday dia hari ni gak. Happy birthday Som. Mesti nak celebrate meriah tu siap ambik cuti lagi hari ni.

Nilah ex-tunang Mummy yang dah bertukar status menjadi hubby Mummy sejak 1998...heheh

Happy bday daddy... we luv u sooooooooo much... from Mummy & anak2 

All in d family.... 

3 comments: