Wednesday, July 6, 2011

Ala-ala Latok Kena Saman....

Wahai orang2 kampung Pinang Seribu ... ini ada satu pengumuman. MPSJ tengah buat megasales Kempen Bayar Kompaun Lalulintas Samarata RM10. Sapa yang banyak saman tu cepat bayar zaman tertunggak tu sebelum kempen habis. Untuk maklumat lanjut klik di sini.



As usual saman Mummy terkumpul Mummy sejak tahun 2000 memang bersusun la, cuma kali ni kurang sikit compare dengan saman PDRM dulu. Saman ni semua saman parking la, samada tak bayar parking or letak kereta lepas tamat tempoh tiket. Nasib baik satu saman RM10 jer... huhu. Tapi RM10 tu lepas duit breakfast dan lunch Mummy ni.

3 comments:

  1. Gee...........heran tul la ko ni.........bapa bnyk saman da, aku ada satu je pun dh kelam-kabut cpat2 byr

    ReplyDelete
  2. Mummy Gee, rm10 tu dapat makan KFC snake plate le...

    ReplyDelete
  3. Kak Kay - kita tengah boikot KFC sekarang ni... so goreng je ayam goreng rempah sendiri...sedap gak

    ReplyDelete