Sunday, July 3, 2011

FIXIE OF FIXIE

Seharian tunjuk baik dan pandai membodek tolong itu ini rupa2nya ada udang balik mee. Nak mintak basikal fixie.


Apa2 pun kalau untuk Daniel & Danish tak boleh beli untuk sorang je, kalau beli kena beli dua-dua dan kalau tak beli dua2 tak beli... kebetulan tinggal warna oren ni je... ada yang warna biru dan merah tapi dekat 1K sebiji.... so ambik je la yang ni...
 
Basikan dengan tuan dah nak sama tinggi ...


Apa ntah best nye basikal ni... Mummy try naik tapi sakit la sebab tempat duduk besar tapak tangan je...heheh

Masing2 dah kena warning basikal ni untuk main kat kawasan perumahan je, kalau nak gi sekolah or gi surau naik basikal sedia ada. Mummy takut tengok dia orang naik basikal fixie ni sebab basikal ni agak tinggi.

6 comments:

  1. Wah dah dpt fixie.Lawa gak warna oren.Sampai ke along n angah naik.Tinggi tu...Memang tak leh bwk g surau ke sekolah confirm hilang.MAMA MIRAKI..pasni giliran ko beli ye tuk IKI.

    ReplyDelete
  2. Mama Janet - basikal tu memang tinggi dan tak sampai tapi bila dah kayuh tu laju je, tu yang aku takut. Baru aku nak simpan duit belanja yg diaorg kumpul tu masuk Tabung Haji dah sibuk nak beli basikal fixie...Daniel ada RM250 dan Danish ada RM150.. kenalah top-up...

    ReplyDelete
  3. Mummy Gee, memang sakit rasa 'semuten' tang tu kalau naik basikal cam tu, ye lah tempat duduknya sebelah punggung pun tak lepas..hehehe...

    ReplyDelete
  4. sampai ker diorang naik????
    nak turun camne lak tu??
    saye tinggi 158 pon terjongket nak naik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous, kalau ikut ketinggian cam tak lepas je da orng niak, tapi ntah camna dia org ada cara nak start kayuh dan masa nak turun....

      Delete
    2. dah ade formula naik dan turun....

      Delete