Monday, July 4, 2011

1st Day Transit



Hari ni first day Daniel & Danish transit kat nursery selepas balik dari sekolah agama. Kul 7.30am Daddy hantar beg dan baju dia orang kat nursery dulu kemudian terus hantar ke sekolah agama. Actually sekolah agama dgn nursery transit tu dekat je, lorong sebelah2 je.


Petang tadi balik kerja Mummy singgah ke nursery dulu ambik beg sekolah agama dan kain baju yang dia oarang pakai. Lepas tu gi ambik Dania dan Daify pulak. Dania kata tengahari dia sedih sebab dia ingat Mummy lupa nak ambik dia.


Daniel & Danish kata dia orang seronok kat transit sebab ramai gang2 sekolah transit kat situ. Sempat tidur lagi sebelum pergi ke sekolah kebangsaan.


Alhamdulillah ... anak2 dapat sesuaikan diri kat nursery masing2.



2 comments:

  1. Alhamdulillah kalau anak2 suka duk nursery, tu petanda ko tak yah ambik bibik. nanti bil letrik bulan ni ko bagitau aku berapa dapat dijimatkan...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Kak Kay - bil letrik yang dijimatkan + bayar nursery lebih dari gaji bulan2 bibik...heheh

    ReplyDelete