Sunday, July 10, 2011

All Done!

Assalammualaikum semua. Selamat pagi minggu. Breakfast apa pagi ni? Mummt buat nasi goreng kampung je. masih busy ngan bersih lagi ke? Heheh... biasalah suri rumah mana boleh dipisahkan engan bersih kan?Betul tak? Betul betul betul (baca style Upin Ipin ye).

Mummy dah settled semua kerja2 rumah. Sat lagi nak keluar, ada kelas baking dan cake decorating. So anak2 tinggal dengan Daddy la hari ni.... hehehhe. Nanti Mummy buat n3 pasal kelas yang mummy attend ye. Mummy dah buat gak Chocolate Bottom Banana Square yang Mummy plan nak buat tu. Tu pun nnt Mummy buat n3 ye.

Bila hari minggu barulah kain baju ni dapat cahaya matahati...

Kek lapis legit dan bika ambon ole2 dari Medan. Kawan Daddy masa study dulu ada bisness trip ke KL so dia singgah rumah bawak ole2 ni... kek lapis tu sedapppp


1 comment:

  1. Wah hari ni kain baju mummy Gee kena cahaya matahari la....

    ReplyDelete