Tuesday, July 19, 2011

Jom shopping raya

Uols dah shopping baju raya ke belum? Amboi2 ada yang dah siap iron dan tergantung dalam almari je baju2 raya korang anak beranak ye. Nampaknya Mummy la yang dah ketinggalan keretapi ni ... huhuhu


Tak pe tak pe... hujung bulan ni Mummy akan shopping raya (rasanya rimau dah mengaum masa tu atau pun dah tinggal saki baki je RM...). Jom2 sapa nak ikut kita gi Sogo ramai2 29-30 July 2011 9am-11pm ada Member Sales. Mama Miraki jom kita amik cuti dan pergi sama2. Cam biasalah Mummy antara orang yang akan beratur sebelum pintu Sogo tu terbuka....ahahhah. Actually bukan nak beil baju Mummy pun tapi nak beli baju anak2 je. Mummy dah beli 3 pasang kain utk baju kurung Mummy dan Dania cuma tak sempa2 lagi nak hantar ke personal tailor Mummy tu...heheh.

Oklah sebelum gi shopping kalau nak gi survey dulu barang2 yang nak dibeli klik kat sini.

2 comments:

  1. hehe.. tgh pk nak cuti ke tak jumaat tu sbb kalau keje rehat 2jam30minit (xcukup ni) kalau cuti takdenya nak keluar mana-mana. aii terpaksa ngular la.. tak suka tul.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. Ayu...maca x biasa buat...2 jam 30 minit tu untuk memilih...lepas tu ko sorok bakul tu kat tepi...nanti petang kul 5 sambung shopping balik..hehehhe jimat cuti...

    ReplyDelete