Friday, April 29, 2011

My best friend's wedding




Selamat pengantin baru kepada kawan baik Mummy, Prince William yang akan melangsungkan perkahwinannya pada hari ini. Sorry lah ye, Mummy sangat2 busy tak dapat nak hadir ke majlis kahwin korang. Semoga jodoh korang berpanjangan la ye. Jangan lupa pulak bunga telor doorgift tu poskan kat Mummy ye.
Kalau nak tahu detail perkahwin kawan Mummy ni boleh tengok kat sini.
Menantu dan mak mentua sama2 cantik.... Tapi sayang Lady D dah 'pergi dulu' ...

1 comment: