Saturday, April 9, 2011

Makan makan makan

Tajuk pasalmakan tapi kali ni n3 tanpa gambar makanan yer... hari ni  Mummy x pegi pasar sebab stock ikan dan lauk pauk ada lagi, cuma pei ke kedai dekat2 rumah je beli sayur2. Pas tu kul 10am ada appointment untuk memanjakan diri kat SPA Dr Azimuth....Dah sampai spa si Danish called, dia kata beg dia ada dlam kereta yang Mummy bawak, alamak malas pulak nak balik hantar, so mittak Daddy datang ke spa le amikkan beg si Danish tu. Danish ni biasalah kalau balik sekolah bukannya terus nak angkat beg masuk rumah.

Balik dari spa dah pukul 12.30p,. Danish dan Daniel dah ke sekolah. Hari ni sekolah ganti.  Mummy terus siap2 sebab nak gi kenduri.

3 kenduri hari ni, jiran setaman buat kenduri akikah, Pak Imam surau buat kenduri kahwin dan kawan surau Daddy pun buat kenduri kahwin gak. Rumah pertama je yang makan nasi, rumah kedua dan ketiga Mummy ratah lauk je, kenyang beb.

Cuaca sangat2 panat, balik dari kenduri solat terus zzzzzzzzzzzzz, kena tidur dan rehat cukup sebab malam ni insyallah Mummy & family akan ke JB. Esok ada kenduri kahwin rumah cousin Mummy kat Kulai pulak.

Oklah chalo.. nak kemas baju dulu...

No comments:

Post a Comment