Thursday, April 28, 2011

Apam Labu Bantat!

Petang semalam balik kerja hujan2 semangat nak buat apam labu tapi kan huhuhu... dukacita la apam labu tak mengembang dan dah bertukar jadi bingka labu pulak.. warrrrrrrrrrrrr tak puas hati ni , petang ni nak gak buat apam labu ni.... nak guna  resepi ni  pulak... harap2 apam tu jadi mekar cam kembang setaman la...

Gambar ambik dari sini ... pinjam gambar ye Pn Yatie


Ni pulak apam labu dari blog hana

6 comments:

  1. buat le Gee, boleh wat minum petang kat sg congkak sok, rasanya tak pernah lagi aku makan apam labu..

    ReplyDelete
  2. Kak Kay - tunggu cubaan seterusnya petang ni, kalau menjadi cantik, hari ahad nanti kit abuat lagi

    ReplyDelete
  3. semlm tgk blok Kak Su apam labu dia tak merekah atasnya.Hana punya ni cantik.Ko tentu ambik resepi Kak Su ye...

    ReplyDelete
  4. wah tak pernah buat apam..tengok kat yatie memories buat cam senang jer. tak apa mummy cuba la nnt tayang gambar yg mummy buak ekk

    ReplyDelete
  5. tak masuk dalam senarai akak langsung bab2 apam labu lea..kek labu lea...haha.nape eak akak tak minat menda2 cam nie...

    ReplyDelete
  6. Lina - kerap gak Mummy buat apa tapi apam labu ni first time buat...

    Anonymous - awak tu ada bakat mengemas je.. hihihih

    ReplyDelete