Wednesday, April 20, 2011

Job vacancy! Apply now...

Assalammualaikum,

Ada sesiapa nak kerja jadi pembantu rumah Mummy tak? Atau ada sedara mara ke jiran tetangga yang tengah cari kerja ke, bagilah tau Mummy. Mummy tengah desprate nak cari maid ni. Maid yang ada sekarang ni dah nak balik Indon selepas kerja dengan Mummy almost 7 years.

Dah called banyak agent tapi average charges dalam RM 7500 - RM 8500 la. Kalau yang masuk guna visitor pass pun dia orang charge dalam RM 4000 gak..

Klu ada yang berminat calling2 Mumm ye....

2 comments:

  1. Iklankan kat SIASAH je Mummy Gee.
    Murah..seminggu baru RM 20.
    sAYA tgok orang nak cari Jodoh pun ada di situ.

    Langkah pertama beli akhbar SIASAH dulu.
    Kalau nak cepat SINAR HARIAN. sATU HARI baru RM 18.00.
    kalau iklan akhbar, yg mohon nanti rasanya beratus orang. Mummy Gee boleh pilih yang macamana. Nak macam dayang istana pun ada.

    ReplyDelete
  2. MSom -Klu ramai yang apply jenuh pulak nak buat tapisan..huhuhu. Tak de ke jiran2 kat kg cikgu nak kerja...RM550/month bersih... mana majikan gi bercuti maid pun akan pegi sama...heheh

    ReplyDelete