Sunday, April 24, 2011

Fun under the sun ... PD Tiara Beach Resort

Short trip je PD hari ni. Bertolak dalam pukul 9.30am. Pemanduan berhemah kul 10.45 dah sampai ke PD, destinasi sebenar PD Tiara Apartment.

Tujuan utama datang sebab Mummy nak ambik kunci apartment. Mummy beli Opis Mummy beli apartment kat sini, urusan jual beli dan bayaran dah selesai so Mummy ambik kunci dari owner lama dan tengok sekali keadaan apartment tu.


Tengahari buta siapa nak berendam panas2..ye tak..heheh. Selain dari tu hari ni baru 24hb... ramai yang masih tunggu gaji sebab tu tak ramai orang kut















Putera lilin memantau anak2 tengah berendam


Dafiy in action










Danish dah sama tinggi dengan Daniel


Sementara tunggu anak2 berendam, Mummy pun berendam gak...tapi rendam kaki je la... hehhe... rendam kaki kat fish spa...




Dapat main pasir kat pantai tiruan pun ok gak...



Awwwwwwwwww... seksi you


 
Donal Duck & Little Mermaid


Buaian air dikuasai oleh 3 beradik ni...

 
Studio unit apartment... ada 2 katil bujang, 2 extra tilam, sofa, tv, kabinet. Boleh muat 10 orang dengan selesa... bentang je toto depan tv tu...heheh. Apartment ni untuk kemudahan staff kat opis bercuti dengan bayaran yang minimum. Gambar x clear sbb bateri camera habis, terpaksa guna camera hp je.


Ni je gambar tuan punye blog

3 comments:

  1. yeay bleh la bercuti kat sini dgn fmly nanti. hehe ;)

    ReplyDelete
  2. kalau aku sewa guna nama kot de diskaun 70% tak.

    ReplyDelete
  3. jumpa blog ni waktu google buaian air tiara beach.. sbb saya takde gambar buaian air tu, saya nak minta pinjam gambar buaian air tu di sini yer.. nnt saya linkkan ke blog ini.. Terima kasih.

    ReplyDelete