Friday, April 8, 2011

Santai2 @ SPA

Sekian lama tak pegi spa, petang semalam Mummy menyempatkan diri santai2 kat SPA... sampai2 tengok dulu apa pakej dia offer... emmm ada facial promotion untuk 1st trial Vitaminc C Facial Infusion Therapy cam menarik dan bagus je... oklah Mummy try. Kat SPA ni setiap kali kita datang untuk treatment akan dapat free 30 minit Ionic Detoxification . Overall memang puas hati dengan service dan tengah timbang kati nak  ambik pakej dia ke tak... esok kul 10.30am Mummy ada appointment untuk masage pulak...

No comments:

Post a Comment