Wednesday, April 6, 2011

Aku digoda lagi....

Tertengok rancangan 360 kat tv dengan tak sengaja, focus tentang durian le pulak. Terus melekap depan tv kejap. Rasa dan2 ni nak keluar sat pi cari durian je... huhuhu. Hantu durian betul le Mummy. Durian yang dia tunjuk tu jenis durian kunyit or musang king. Ada kata asal dari Gua Musang, x kisahlah tapi deroyan ni harga dia sangat2 tak menghairahkan poket.. sekilo RM18-RM26. Last week masa beli durian Mummy tenok kat bangi dia jual sekilo RM24... sebiji sure sekilo lebih dan ada la kut 7-8 ulas... Tapi memang nampak sangat2 sedap...

Esok balik kerja memang nak suruh Daddy beli lah...

Sangat2 menghairahkan anak tekak ku


Durian spesis biji dia nipis je...

Che Mat pinjam gambar sat ye... Kalau durian berlebih selalunya Mummy buat kuah durian je, makan cicah roti pun sodap!

No comments:

Post a Comment