Tuesday, April 26, 2011

Chest pain

Mummy tak berapa sihat, awal pagi semlam tengah tidur tiba2 terjaga sebab rasa dada sakit dan susah nak nafas. Tarik nafas pun terasa sakit. Daddy ingat Mummy selsema so hidung sumbat, tapi masa tu Mummy tak de selsema pun. Dah urut2 pun tak kurang gak sakit... rasaya hampir pukul 4 baru Mummy dapat tidur semula, tu pun tidur sama duduk.

Semalam masuk opis lewat sikit, kat opis pun rasa tak selesa dan rasa penat je. Lepas lunch Mummy gi ke An-Nur, orang ramai dan Dr ada dua orang je, dah tunggu setengah jam no cam tak berganjak je so Mummy balik dan pegi klinik yang selalu Mummy pegi dekat2 ngan rumah Mummy je.

Jumpa Dr Izma dia cuma boleh buat fizikal check up je la, check darah dan BP semua ok. Cholesterol level tak boleh nak tau lagi sebab yang tu kena buat full blood test. Dr kata kes Mummy ni lebih kepada muscle aches. Dr pagi pain killer dan ubat sebu perut je.

Pagi ni Mummy masih rasa mengah dan susah nak nafas gak, ditambah dengan sedawa tak henti2, cam angin penuh satu badan je... petang ni ada appointment nak berurut kul 3pm...
harap2 hilanglah sakit2 Mummy ni...

2 comments:

  1. Aku sakit sekarang kalau tidur tak boleh terlentang...memang semput. Yang boleh mengiring atau meniarap dan sekarang ni kena tidur sambil duduk.

    ReplyDelete
  2. WKL= ko kan pesen tidur songgohan dari dulu...tapi terror la ko boleh tak jatuh tangan tu menampung kepala selama tidur...

    ReplyDelete