Monday, April 4, 2011

Gantung periuk belanga

Semalam jiran Mummy, Kak Gayah dan Pak Akob buat majlis perkahwinan untuk anak teruna sulong mereka. Memang meriah sungguh majlis. Kita orang jiran tetangga ni pun tumpang sekaki la majlis ni, dapat jumpa dengan jiran2 yang lain. Semua dah diserah pada caterer so tak ada apa yang nak dibantu lagi, so tolong sambut tetamu je la.

Layan jela gamabr, malas le nak cerita.

 
Setup meja untuk rombongan pengantin pompuan... i likeeeeeee


Pelamin yang simple tapi cantik, gabungan purple dan silver


I likeeeeeeeee


Anak2 dara sunti Bangi D7


Lagi 20 tahun sure dia orang malu bile tengok gambar ni!!!


Kumbang antara bunga2...

 
Suka tengok senyum Dafiy... so sweettttttttt

Datuk Hamzah, Fendi & Daddy

Tuan rumah suruh jadi penanggah la bukan bersembang!!!

Gang mesyuarat tingkap... Mummy, Kak Zai, Khairiah, Shima, Kak Zee dan Kak Pah...Sorry ye Fida gambar u tak de...

Orang tak ramai lagi so boleh le posing2 dulu

Mummy & Afida

Mummy & Cikgu Ina


Mummy & Dr Farah sempat posing ngan tuan rumah , Kak Gayah & Pak Akob

Bestnye la kalu badan slim melim cam Dr Farah ni...

Semoga jodoh mereka dikekalkan hingga ke akhir hayat... Amin

1 comment: