Friday, April 15, 2011

Dah ke belum?

Uols dah buat efiling ke belum? Cepat jangan tanguh2 lagi... last day 30 April . Kalau lupa kat mana nak buat e-filing klik kat sini.

3 comments:

  1. Mummy Gee
    Setiap tahun saya isi E-Filing pada jam 11.50 malam 30 April.

    ReplyDelete
  2. saya lagi best MSom, last year isi eFiling dah lama tapi tak click button submit je, last day tu dah malam baru ingat belum submit tapi masa nak login tu lupa password la pulak... huhu.... so ending nye last year saya kena gi lhdn dan mintak borang manual... huhuhu. Padan muka saya!!!

    ReplyDelete
  3. PERINGATAN UNTUK SEMUA.... jangan suka buat kerja last minit.. terutama cam MS n Mummy Gee ni...hehehe....

    ReplyDelete