Sunday, May 1, 2011

Lepat labu...

Labu lagi... hari tu apam labu kali ni lepat labu pulak. Ok lah pagi2 minggu ni Mummy breakfast lepat labu ni dan goreng nasi. Sat lagi nak gi mandi-manda dan camping kat Sg Nil Congkak ngan suku sakat Mummy. Korang tunggulah gambar2 Mummy bercanda ditepian sungai yer....hihi

Lepat labu yang sedap.... 

Gelojoh ni panas2 terus nak makan...

Anyway cantikkan gambar kat piring kuih tu, prince & princess kat garden... ada seketul je la pulak... kalau ada set teko dan cawannya sure cun

Cantikkan suasana cam ni

1 comment: