Wednesday, May 11, 2011

Our 13th Wedding Anniversary

11/05/2011 - Hari ni ulangtahun perkahwinan Mummy dan Daddy yang ke-13. Semoga jodoh kami dikekalkan hingga ke akhir hayat dan semoga kami dipanjangkan umur dan diberi kesempatan untuk melihat anak2 kami berjaya... Ameeen.

Untuk Daddy, I luv you yesterday, today & forever. Thanks for being my good husband .... janganlah uols jeles yer..Mummy nak cintan cintun sikit ngan Daddy hari ni....

Masa 5th wedding anniversary... masuk studio untuk bergambar

Untuk studio photo ni, dia orang make-up Mummy hampir 2 jam you... sampai nak terlelap2 Daddy tunggu... patutlah artis yang 'gitu2' je rupa dia bila dah make-up pun boleh jadi cun melecun... ini kan pula Mummy yang memang dah sedia cun bila make-up lagi2 lah tersangat cunnye.... hehehe

5 comments:

  1. Congrats mummy.. i like the pics....:)

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary kak gee..lama dah tu 13 thn...

    ReplyDelete
  3. Eh En Me pun datang ke majlis perkahwinan ni?...Oh Anneversary, wow.Contoh pasangan yang cukup ideal.
    Semoga berkekalan hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  4. Alida/lina - terima kasih

    en_me - ooh en me itewwww datang ziarah, tq la en me...lupa nak bagi berkat ngan bunga telor pulak...heheh

    MSom - Terima kasih MS

    ReplyDelete