Friday, May 27, 2011

Emmil Dafiy 3rd Birthday Celebration

Assalammualaikum... salam hari Jumaat untuk semua. Semalam Mummy balik kerja awal sikit. Kul 5.30pm dah sampai rumah. Masuk je rumah si Dafiy dah kejar2 Mummy. Sibuk tanya bila nak potong kek, bila daddy nak balik mana hadiah Dafiy. Tak terlayan betul.

So bukak tudung singsing lengan baju terus Mummy buat topping utk bday kek Dafiy.So inilah hasil yang tak seberapa. Tu la nak beli kek kat Resepi Rahsia cam dah was2 je, so buat je la..hehe

Birthday cake utk Dafiy, dia nak kek ultraman tapi kat bekery shop dah habislah pulak edible image ultramen so jadilah kek 'miki-mos'...


Dafiy yang tak sabar2 nak tiup lilin....


Ok Dafiy, make your wish and blow the candles....


Tak sabar2 nak potong kek pulak






Si Dania ni jeles sebab Mummy banyak ambik gambar si Dafiy...


Mummy potong kek ni baru Dafiy makan...ok

Anak Daddy

Rindu la dah lama tak suap anak Mummy ni makan...


My lil hero yang hensem...


Buah hati Mummy


Family photo... priceless moment

Lepas potong2 kek bawak anak2 makan kat luar. Jemulah pulak asyik gi ke Ice Room je, so kali ni gi makan kat Red Work je.... nanti Mummy buat n3 pasal jalan2 cari makan kat Red Wok pulak ye.

No comments:

Post a Comment