Monday, May 23, 2011

Demam




Sekarang ni musim demam.... tapi demam peperiksaan. Anak2 Mummy si Daniel & Danish pun hari ni start exam untuk sekolah kebangsaan. Exam sekolah agama minggu hadapan. Si Dania pun ada exam gak kat Smart Reader minggu lepas. Bila anak2 exam emak bapak pun kena buat revision gak le... Semoga anak2 Mummy diterangkan hati dan dipermudahkan untuk menjawab soalan2 yang diberikan.

3 comments:

  1. mummy good luck to ur kids.

    ReplyDelete
  2. Mummy ni.. sangkakan Mummy yg tgh demam.

    Bila anak2 exam, Mamanya pun terpaksa tido seawal2nya.. takut terlambat bangun, naya je kan klu terponteng sekolah. Sib baik la kami dah merdeka dr minggu lepas lg.

    ReplyDelete
  3. Lina - TQ

    MMirror - Mummynya pun hampir2 demam gak.... hehe

    ReplyDelete