Monday, May 16, 2011

Celebrating My Wedding Anniversary

Barulah boleh publish n3 yang dah lama terperangkap dalam draft mode disebabkan masalah tak boleh nak sign-in ke blogger... hiii. Layan je la... walau dah terlewat


11-05-11 (Rabu) - Tiada majlis besar2an untuk meraikan ulang tahun perkahwinan Mummy & Daddy. Lepas solat Maghrib kami buat bacaan yassin dan doa selamat anak beranak je.


Lunch hour Mummy nasi ayam penyet Wong Solo dan walnut brownies kat Resepi Rahsia je utk staff kat opis ni. Baking mood Mummy tengah merudum tu yang malas nak bake cake or brownies sendiri...hehehe.


Saja je mengatal posing potong kek ni...hehhe


Gado-gado special dari Wong Solo gak.... Mummy suka sangat kuah kacang dia... pedas2 manis


Ayam penyet Wong Solo .... still d best compare dengan ayam penyet kat kedai2 lain...


Walnut choc brownies dari Resepi Rahsia


Thank Q Sally 'K-Pop' yang jadi runner untuk pegi beli nasi kat Wong Solo dan brownies kat Resepi Rahsia

Lepas solat bawak anak2 makan kat luar. Ikut je mana dia orang nak makan. Dia orang kalau diberi pilihan mestilah nak ke IceRoom. Lepas order makan cam biasalah posing dulu sementara tunggu makanan sampai...


Alhamdulillah kamidah hidup bersama selama 13 tahun. Semoga jodoh kami berpanjangan ke akhir hayat

4 little angels yang sentiasa menyinari hidup kami selama ini. Mummy & Daddy sayang sangat kat semua.

Si Dafiy yang semakin banyak cakap...dan kuat menyakat si Dania. Si Dania ni asyik terjerit2 je sebab rambut dia asyik2 kena tarik dengan Dafiy je.

Apasalah Danish ambik gambar ni sampai goyang pulak...

Besar dah anak dara Mummy ni.. tapikan...psttt... dia masih minum susu dalam botol lagi... ni masuk dalam kategori penghisap susu tegar ni...hihih

Milk mango smoothies untuk Dania, apple juice untuk Daddy & Danish, strawberry smoothies untuk Danny & apple juice +plum untuk Mummy.... air kat IceRoom memang sangat2 pure dan mablesss

Beef stick untuk Daddy dan spagetthi untuk Danny

Seafood meehoontomyam untuk Mummy & Meehoon goreng untuk Dania

Nasi goreng pupular untuk Daddy dan nasi goreng kampung untuk Danish... cam sama je nasi goreng ni, besar cuma yang satu ada telor mata...heheh

Daniel order 2 plates spagetthi... dia habis makan 1.5 plates...

2 slice tiramisu cakes... hajat dihati nak buat kek 13 tingkat ..hehehhe

Jangan le jeles pula ye Mummy nak bersuap2an ngan Daddy... tengok tu Dafiy tak kisah pun.... hehehe

No comments:

Post a Comment