Friday, May 6, 2011

Nasib si labu labi

Hahahha...n3 pasal labu lagi.... portion terakhir dari labu yang Mummy beli last week jadi hidangan dinner malam ni. Masak lemak cili api + pucuk ubi, ini betul2 pucuk ubi tau bukan 'daun ubi'.... pucuk ubi hasil dari farm ville Mummy sendiri. Bila ada masak lemak cili api labu ni kena la ada ikan masin, baru terangkat....

Tak letak kunyit pun dah memang sedia kuning je..

Close-up sikit....

Cam biasalah kalau menu2 kampung memang sesuai dihidang guna pinggan2 antik tu.... cantik kan...heheh

1 comment:

  1. My favorite...selain masuk pucuk ubi...leh letak tempe ngan petai atau kacang panjang...

    ReplyDelete