Tuesday, January 31, 2012

Makan-makan @ Ice Room

Cerita yang dah agak basi tapi Mummy nak gak publish..hihihi. Malam Sabtu sebelum balik ke kampung Daddy we all gi makan2 dulu, saje je daddy nak celebrate birthday Mummy.

Gambar wajib sebelum keluar rumah kena posing2 syok sendiri dulu

Kalau tanya anak2 nak makan kat mana, memang sinilah pilihan mereka...kekadang boring gak sebab lunch hour Mummy kerap makan kat sini

Me & my other half..

lov u 4ever

Pricessless gifts forever




4 anak dengan karektor yang berbeza

Birthday cake budget dari resepi rahsia....hihihi.... kalau beli besar pun tak habsis so beli choc moist 2 slices, strawberry choc 1 slice dan white choc with macadamia  1 slice...Pssttt.... bilangan candles tidak  mewakili umur sebenar tuan punye blog...hihihi

Bagi peluang kat budak comel ni tiup lilin...kalau tak mau meraung dia

Makan sama2 yer...

Manggo & strawberry smoothies... tinggi punyerrrrrr

Tak pandang kiri kanan dah...

Korang baik2 nanti Dafiy fireeeeeeeeeeeee

Untuk makluman Mama Janet, MacBook tu sejenis makanan yang sedap dimakan dan dicicah ngan sambal belacan ... hihihihi..... macbook= notebook keluaran Apple. 

2 comments:

  1. Dania dah ada Double Chin...hehehhe diet Dania...Diet....jangan tak diet

    ReplyDelete