Saturday, January 7, 2012

Team building dan santai2 di PD Tiara

n3 dah agak basi.. tarikh kejadian 5b Feb dan lokasi kejadian di PD Tiara Beach Resort, office Mummy buat team building kat sini... Pernah pergi ke PD Tiara tak? Untuk yang ada anak2 kecil bolehlah bawak mandi manda kat sini, tapi jangan la expect nak main jetski ke nak nak canoe...hihih. Nama je beach reaort tapi cuma ada beach buatan je...hihihi. Layan je la ye gambar2...


Weekdays tak de la budak2 main kat sini, masa cuti sekolah hari tu tak nampak tiang...kena kerumun budak2


Panas terik


Best duduk kat bawah air terjun tu, rasa cam kena massage


Jom sapa nak main bola tampar dalam air


Para jelitawan dah tak sabar2 nak turun padang




Kita makan dulu... klu x makan mana ada tenaga dan main volleyball... Tapikan gara2 terlebih makan kut team Mummy kalay...hahahha


Nak main kat waterpark kena la beli tiket dulu... yang putih tu untuk guna sebelah pagi, sebelah petang guna tag hijau pulak


Mummy team merah


Lama dah tak berkasut sukan


Fadod... orang kuat program






Bersama blogger tegar Ciare










kids


Warm-up dulu


Masing2 cari tempat berlindung. dari panas terik

2 comments:

  1. cam ne team ko nak menang gee, harap kaler je merah mangar2, main hampehhhh, kalau lawan berposing gerenti menang...

    ReplyDelete
  2. apa ler ko ni.takat lawan terompah gergasi n lari dlm guni pun kalah

    ReplyDelete