Monday, January 9, 2012

Bila air kena catu....

Air dia kawasan Bangi dah kena catu sejak hari Khamis lepas. Bila call SYABAS dia orang kata water level kat dam Semenyih rendah... kat office Mummy pun tak ada air gak, harapkan air tank je. Bila air kecik ni masalah nak cuci kain dan masak la. Nak mandi pun kena angkat air dari perigi paip luar. So waktu2 darurat ni kita masak yang ringkas2 je la yer

Spagetti untuk anak2


Makan tka toleh kiri kanan... 2x tambah


Ni pun sama...


Mee goreng penuh dengan 'binatang' ni untuk Mummy la...extra pedas guna cili padi dan pepper


Pengganti untuk suntikan botok dan kologen... sebab tu pipi Mummy ni gebussssssssssss hihiih

Dia orang ni semua duta tempe... tengok la muka dia orang semua gebussssss kan.... ada 3 orang duta lagi tapi masa ni dia orang tengah shooting untuk iklan tak sempat nak posing

3 comments:

  1. yg tiga orang tu tengah sign kontrak ler

    ReplyDelete
  2. sign kontrak tu yang baru, yang tengah shooting tu untuk contract yang lama

    ReplyDelete
  3. yg 3 org budak kecik2 tu duta apa ye

    ReplyDelete