Wednesday, January 25, 2012

Cuti-cuti CNY - Episod PS Memorial


Pagi Isnin nak ke pasar cam malas tapi akhirnya pergi la juga. Tapi dah lewat la. Kul 10.30 baru pegi... biasalah Mummy gak jadi pilot...

Huhuhu.... sampai pasar tengok ikan2 semua dah pecah perut dan syur pun dah layu2 jer... last we all beli ayam je. Terpaksa menunggu la pulak ayam tu disembelih dan dibersihkan. So sementara nak tunggu ayam siap Mummy gi makan meehoon soto tepi sungai. Nak makan rojak kat kedai favorite Mummy tutup la pulak. Sementara tunggu soto dihidangkan Mummy bawak Dania dan Aliya ke taman permainan dan tengok PS Memorial. Korang jangan tak tau, kampung Mummy ni banyak kaitan dengan perang dunia ke-2 dulu. Kalau uols rajin dan nak tau lebih detail tanya pakcik google 'parit sulong massacre' akan keluar bermacam2 cerita.


 



























Datin S & family pun abadikan gambar kat sini

Sedapppppppppp.... tapi kebersihan kedai kurenggggggggg le sikit

3 comments:

  1. wahhhh balikkg nanti nak melawat le ke situ.....

    ReplyDelete
  2. MMiraki- dah agak dah awak mesti jelezzzz sbb tak de bergambar kat sini kan....hihih

    ReplyDelete