Tuesday, January 10, 2012

Bukan salahku....

Petang ni half day sempena nak menyambut kedatangan bibik baru... curlassss ko bibik majikan siap ambik cuti tunggu kedatangan ko...

Pagi tadi, tak de la pagi sangat dalam kul sebelas lebih Mummy keluar dari opis sebab nak pergi tempat customer, ada discussion pasal projek... ni bukan nak cerita pasal discussion ni la... tapi opis customer ni memang kat kawasan yang 'paling tak strategik' untuk orang2 yang imannya setebal kulit bawang ni.... so habis discussion Mummy lalu le kat shopping mall (padahal purposely parking kat situ....hihihi) favourite Mummy ... salesgirl dan promoter kat situ asyik melambai2 dan mengajak2 Mummy untuk singah dulu .. Mummy ni kan jenis kesian, tak nak hampakan orang so Mummy pun masuk le dalam tu....

Biasalah mata melilau nampak 50%, 70% (100% tak nampak ler pulak...)....

Semua untuk anak2... Mummy punye yang warna kuning ka depan tu... 2 pkt nangka RM5 je...

Ni semua salah boss Mummy (harap2 dia tak baca blog Mummy ni...kikiki), apasal dia hantar Mummy buat project kat tempat yang dekat ngan shopping mall, kan dah melayang RM tu... bosss boleh bagi project commission advance tak? Nak cover semula la bosss....

2 comments:

  1. perhhhhhhhh..x raya pun shopping baju ye

    ReplyDelete
  2. baju raya lepas semua dah jadi baju basahan... One punye rule pakai je baju2 baru tu nanti simpan dah tak muat....

    ReplyDelete