Saturday, January 28, 2012

Street Party

N3 dah basi tapi nak gak letak dalam blog Mummy ni. Ini schedule N3 so time uols baca N3 ni mungkin Mummy ni tengah berpencak silat masak kat kg PIL. Biasalah Mummy ni kan menantu mithali....kikiki....jangan la balik kg PIL jadi mem besar je.  Balik kg kita sendiri pun tak boleh jadi mem gak... apa yang penting? Kerjasamaaaaaaaaaaa.....


Oklah ni pasal jamuan lorong yang diadakan masa cuti CNY yang lepas. Malam minggu tu buat jamuan khas untuk lorong Mummy jer. Ada lah dalam 12 family yang dapat joint. Konsep jamun pot-luck. Jom layannnnnnnnnnnnnn


Sebelum pegi kena posing dulu...

Lepas isya baru setup meja dan hidang


Meja kanak2

Cer teka jari jemari siapa yang nak ambik tembikai tu

Mummy bawah pecal jer....pedas2 pun licinnnnnnnnn

Ayam goreng rempah dan meehoon goreng

Tomyang yang sungguh mabelessssssssss

Daging masak asam pedas dan kerabu mangga

Sambal telor dan kari ayam

Sambal ikan kering dan sambal udang

Sayur campur chinese style looo


Dessert

I loikeeeeeeeeeeeee


Daddy dan jiran sebelah rumah


Para jelitawan D7...kikiki

Anak2 main je...masing2 lupa nak makan

Kak Pah @ nenek Vogue

Kak Zee

Dengan Cikgu Ina





No comments:

Post a Comment