Saturday, January 21, 2012

Pecal 'Membunuh'

Malam ni ada street party, as usual tujuan nya nak gather2 ngan jiran selorong. Time ni la baru boleh nak sembang sakan sampai tengah malam, kalau hari2 biasa tu setakat angat tangan je la dari dalam kereta. Nak buat camana dah masing2 busy. Dan sebab street party ni la esok baru Mummy balik ke Paris Parit Sulong. Jiran tetangga dan adik-beradik kedua2nya penting, so kena pandai2 nak bagi balance la.

So based on meeting malam tadi..hihihi sempat ada meeting lagi tu... mummy kena bawak pecal. Selalu tu kaum bapa yang decide menu apa, kali ni kami kaum ibu gebang2 sembang sampai tengahmalam nak tentukan menu untuk malam ni.

Inilah pecal 'membunuh' Mummy... sambal tu 100% dari cili padi...hihih. Harap2 tukang bawak air malam ni bawak air lebih2 sikit, takut ada yang tak tahan kepedasan....




Oklah chalo... nak mandi dan nak kemas baju2 untuk bawak balik ke kampung esok....

No comments:

Post a Comment