Monday, January 16, 2012

Kena baling!

Gambar dari pakcik Google ni tiada kaitan dengan n3...

Hari Sabtu, Mummy dan anak2 ikut Daddy ke Ampang. Daddy ada bowling friendly match...

Ampang Superbowl di tingkat 3 Hotel Flamingo Ampang


Pemandangan dari 3rd floor Flamingo Hotel


Kena bagi moral support ni...


Mata kuyu si Dania.... kesian dia demam2 pun nak ikut gak Daddy main bowling


Bagi la peluang dia orang main snooker...


Masukkan duit singgit dulu....

Tak cukup tinggi nak main jaringkan bola ni, terpaksa panjat


Gamesssss timeeee


Gaya mesti ada.... bola masuk longkang tu belakang kira....hihihi

Aksi seorang juaraaaaaaaaaaaa............................... longkang


Apasal cam tembam je muka Daddy yer... mesti sebab banyak makan tempe ni...kikiki


Si Keding


Merajuk tak dapat main bowling

Dania...senyum dalam demam


Dengan budak tak reti duduk diam

Daddy tengah bagi speech sebelum majlis penyampaian hadiah


Ok time untuk balik...

1 comment:

  1. walah org2 atasan mainnya bowling je.ajar anak main "KONDA KANDI" ke apa ler

    ReplyDelete