Friday, January 27, 2012

Happy Birthday To Me! ♥♥♥


Alhamdulillah.... hari ni 27hb Januari 2012 hari lahir Mummy yang ke sweet..... tetttttttt??! Biarlah rahsia ye .... hehehhe.... nak buat cam ala2 artis gak la bila reporter tanya birthday ke berapa or berapa umur jawapan memanjang 'birlah rahsia' dan Mummy perasan ada seorang dua artis tu kan tiap tahun sambut birthdaynya yang ke 25 je hahah.... pada Mummy tak de maknanya la nak rahsia2 umur ni... 

Umur tu sekadar angka dan tak mengambarkan usia sebenar seseorang pun. Ada yang baru umur 20an tapi nampak dah macam 30an dan cam Mummy ni yang umur dah 40an tapi maintain cam 20an je kan...hahahahha....wuek wuek....ishh kut nak muntah pun pegilah jauh2 sikit... pengotor betul la korang nu....

Terima kasihlah pada saudara mara dan sahabat handai yang wish Mummy. Sejak 2 hari lepas dah start dapat wish dari dia orang. ♥ Uols semua... Untuk Miss Mirror anda orang kedua wish Mummy. Hadiah cermin ajaib menanti anda pi beli sendiri....hihihi.

Apa pun Mummy nak wish gak kepada diri sendiri Selamat Hari Ulang Tahun semoga apa yang Mummy impikan akan jadi kenyataan. Semoga diberikan kesihatan yang baik dan dapat memanfaatkan baki usia yang ada dengan sebaik2nya. Dan semoga kebahagian yang sedang Mummy nikmati bersama Daddy dan anak-anak berkekalan ke akhir hayat. Ameen!

OKlah sebelum tu mari kita nyanyi dulu!

5 comments:

  1. Yey!! Dpt no. 2!! Ni MMirror dtg nk wish Mummy utk tahun depan punya birthday plak.. biar dpt no. 1.

    ReplyDelete
  2. ok ye..dah try drive kereta tu tak de masaalah apa.Ala de duit lebih ni apa salah bagi hadiah mahal2 sikitkan

    ReplyDelete
  3. MMirror - wah dah wish utk next ter... kompom la MM jd yg pertama

    MJanet - Malam tadi tak sempat nak test drive sebab dah malam baru kereta sampai. So pagi ni baru nak test drive....hehehe

    ReplyDelete
  4. happy birthday to u! hadiah dah kurier.. taktau la sampai ke tak.. huhuhu..

    ReplyDelete