Monday, February 6, 2012

HAPPY 10TH BIRTHDAY - EMMER DANIEL

Happy Birthday To You...Happy Birthday To You... 

Happy Birthday To

DaNnY *

Happy Birthday To You


06/02/2012 (IIsnin) - Hari ni anak kami Emmer Daniel @ Danny @ Along sambut ulangtahun yang ke-10. Selamat Hari Lahir, anak ku sayang. Mummy & Daddy doakan semoga Danny dikurniakan kesihatan yang baik, membesar menjadi anak yang soleh, cerdik dan pintar. Mummy & Daddy sayang Danny sangat2 (walau kadang2 Mummy & Daddy marah itu bukan tanda kami tak sayang, kami cuma nak betulkan kesalahan yang Along lakukan). Semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik buah hati kami ni okey. 

Dengan pesanan tambahan: Jangan asyik layan FB je ye...pasal rabbit tu nanti lah Mummy tanya Daddy dulu nak beli ke tak!!! hehehhe....






2009 - 7th birthday


2008 - 6th birthday, sambut birthday di Hospital Putrajaya, gara2 tangan patah jatuh  kat playground. Seminggu gak le Mummy berumah tangga dengan perut memboyot mengandungkan si Dania.


2007 - 5th birthday


2006 - 4th birthday, sampai kembung2 mulut si Danny tiup lilin

1st - 3rd birthday tak ada gambar softcopy... tak berapa rajin la pulak nak scan....

No comments:

Post a Comment