Sunday, February 6, 2011

Happy 9th Birthday - Emmer Daniel



H a P p Y 9th B i R t H d A y
06/02/2011 (Ahad) - Happy 9th Birthday untuk anak Mummy, Emmer Daniel. Doa Mummy dan Daddy semoga Danny dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang soleh. Rajin2lah belajar dan jadi contoh yang baik untuk adik2 ye sayang. Cepat betul masa berlalu kan...

9th birthday card untuk Daniel... card ni Mummy tunjuk dan bagi dia baca lepas tu Mummy ambik semula dan simpan... so dah ada 9 birthday card untuk Daniel. Nanti bila dia dah besar dan pandai simpan barang baru Mummy akan bagi semua card ni kat dia...


Birthday wish from Daddy


Birthday wish from Mummy.... emmm cam buruk jer kan tulisan Mummy tu... hahahah

So untuk hari ni Mummy tak ada buat apa2 jamuan pun, setakat buat birthday cake untuk Danny. Bukan nak puji yer tapi kek kali ni tersangatlahhhhhhhhhh sedapnye. Mungkin sebab Mummy letak choc ganache topping xtraaaaaa kut!!! Sampai dua lapis uuuuu..... Ok forget about the cake.

Dafiy & Dania tak berapa sihat so plan nak pergi mandi manda ke Desa Waterpark pun tak jadi. Cuma bawak dia orang ke Alamanda je, pusing2 cari present dan makan sekejap. Dafiy pun tak ikut sebab dah tidor.

Jomlah layan gambar je....
Apa yang best tu?

Happy to see you happy!

Sukanya dia...


Tak sabar2 nak meniup lilin



Danny tengah buat birthday wish ke?

Blow... blow... blow


Homemade choc cake baked and deco by me... Made with full of love.... rupa tiada tapi rasa mantapsssssss

Love you Daddy

Ooooo kat Daddy kiss kat Mummy tak ye....


Bday boy with Mummy & Daddy

Dafiy not in d photo... masa ni dai dah zzzzzzzzzz

Lepas sesi potong cake dan posing2 kat rumah, bawak anak2 ke Alamanda. Si kecik Dafiy kena tinggal sebab dia tak berapa sihat dan dah tidur pulak tu. Si Dania tu actually pun demam lagi tapi sebab tau orang nak berjalan, dia buat2 sihat la...

Wah, Danish makan nasi goreng dalam kuali tu...

Grilled fish with mashed potato

Soto untuk Mummy...

Nasi putih, kuah lemak kuning dan daging dendeng untuk Mummy... banyaknye Mummy makan... hehhe... alkisahnye dah order soto tu pas tu ternampaklah pulak kedai jual menu nasi padang dan nampak pulak daging dendeng tu pulak...

Apple & watermellon juice giant glasses

Danny layan salmon tepanyaki... jenuh tunggu dia siap makan... tengah belajar makan guna chopstick... terkial2 dia


Aksi ntah apa2 dari Danish

Dania pun tetiba sihat je...


Ada show tarian naga
Masa pusing2 tu rasa cam nak tarik je orang pakai t'shirt putih tu ke kedai belakang... heheh

Dah besar2 ni Danny pun tak de beria2 mintak birthday present...remote control ke apa ke. Dia mintak PSP ... tapi untuk hadiah yang dia mintak tu rasanya untuk masa terdekat ni Mummy tak belikan lagi kut. Takut nanti dia leka sangat main dengan PSP tu. Last Mummy belikan dia kasut. Dari Alamanda, balik singgah kat Warta Bangi pulak, Daddy nak cari CD2 games untuk anak2. Sampai rumah solat dan zzzzzzzzzzzz sampai kul 6pm.... bestnye tidurrrr

Castle kecik untuk Dania ... Masa kat Toy 'r' us jenuh dia tunjuk kat Mummy castle yang besar2 tu, lastnya Mummy beli castel ciput je... Si Dania ni tak boleh beli mainan mahal2 kat dia sebab dia cepat bosan... so bila dah bosan dia akan buat dak je kat toys tu, tu yang Mummy belikan yang paling murah je...

Kasut untuk Daniel... kasut Mummy RM29.90 je tau.... huhu.... tak apa lah Danny punye pasal Mummy belikan... Tapi tak apalah kasut ni boleh gunakan hari2, kalua belikan mainan ntah berapa hari je bertahan...


Oreo choc untuk Daniel bawak ke sekolah hari ni dan bagi pada kawan2 sekelas dan guru2nya

Oh mukaku ada dalam oreo choc ni....

p/s N3 ni agak lewat dipublish sebab ada problem nak upload gambar, x tau apasal asyik keluar error 'server rejected' je... bosan betul. Mummy terpaksa tukar setting kepada old editor baru boleh upload gambar, klu guna old editor memang hazabbbb sikitlah kalau nak letak gambar banyak2.... So kalau nak tengok lain2 gambar tengok je dalam FB Mummy

No comments:

Post a Comment